Vuosi 2016! Nelinpeli! Eeppisyyttä! Yllätyksiä! Hurmosta! Ilotulitusta! Surulaulua! Luontoääniä! Kikkelivitsejä! Huutomerkkejä!

  • 00:00:00 Alkuäänenmurros
  • 00:59:19 Mitä sä pelaat, mitä sä kelaat
  • 02:37:57 Päivän sana
  • 03:56:55 Dear00 Nelinpeli
  • 04:53:18 Loppuhuokaus

Kommentit   

0 # Samu 19.01.2016 15:13
Jälleen kerran tuli Star Citizenistä niin paljon vanhentunutta ja väärää tietoa, että vaikea sanoa teettekö sen tarkoituksella vai johtuuko siitä, ettette seuraa pelin kehittämistä lainkaan. Toivottavasti ette ole kuitenkaan päättäneet olla mukana siinä joukossa, joka levittää tarkoituksella pelistä väärää tietoa ja heittää lokaa niskaan niin paljon kuin pystyvät.

Star Citizenin uusin versio on 2.1 ja sisältää hyvin paljon muuta kuin Hangar, Arena Commander ja Social -moduulit. "Harjoitusalus" on ollut pelissä mukana jo vuodesta 2014.

Star Citizen Alpha 2.1 Features: https://robertsspaceindustries.com/feature-list

Pelin on saanut jo useasti hintaan 30€ ja ilman alennusta 50€. Sisältää kaksi peliä. Ensimmäisen episodin Squadron 42:sta sekä Star Citizen PU.
Vastaa | Vastaa lainaten | Lainaa
+4 # Welcome back 20.01.2016 10:11
Kaipailitte kommenttia videoihinne.

Mielestäni ehdottomasti parhaita videoita on pelit, joissa pääsette koko porukka pelailemaan (Nelinpelit).
Näissä videoissa tuntuu olevan sellaista uppoutumista ja oikeita tunteita pelissä.
Yksinpeli mulkaisujen ongelmana on mielestäni usein se, että muita ei oikein kiinnosta tai edes esittelijää itseään ei kiinnosta. Ehkä näissä videoissa voisi olla runsampaa keskustelua. Ei haittaisi yhtään vaikka välillä lähtisi vähän tangentille
Ei niissä valikoissakaan välttämättä tarvitse varttia pyöriä ja tehdä käännöksiä skillin toiminnasta.
On toki nautinnollista katsoa tuumailua ja valikoissa pyörimistä, kun peliä pelaava ihminen on upottanut kyseiseen peliin satoja tunteja (hearthstone, diablo, jnee), mutta jos ei ole vielä rikottu sitä raja, että ollaan syvällä, niin turha suorittaa mitään venytettyjä taitopuiden tutkimisia.

Jatkuu...
Vastaa | Vastaa lainaten | Lainaa
-1 # Welcome back 2 20.01.2016 10:12
Mario party, Mario kart, Hell divers, Pommi-peli, jack in the box ihan mahtavia videoita ja mielellään olisi katsonut vielä lisääkin videota.

Pitkät videot on plussaa, mutta pelkkä kesto ei tuo lisäarvoa.

Pakko vielä kommentoida viimeisintä podcastia tässä samalla. Koodikielellä puhumista on ihna turha ottaa castiin mukaan. Kuuntelija ei saa tästä mitään irti. Toki on ymmärrettävää, ettäon hauskaa puhua kiertäen, kun mietitään, että joku kuuntelee tätä, eikä tietenkään halua tulla spoilatuksi. Mutta voin kertoa, että kuuntelijaa ei kiinnosta tippaakaan. Eikä tama siis nyt niin haittaa, oli vaan hieman pitkä pätkä.

Hyvä meininki teillä!!
Vastaa | Vastaa lainaten | Lainaa
-1 # Passing Breeze 21.01.2016 16:43
"Mielestäni ehdottomasti parhaita videoita on pelit, joissa pääsette koko porukka pelailemaan (Nelinpelit).
Näissä videoissa tuntuu olevan sellaista uppoutumista ja oikeita tunteita pelissä. "

+1 tälle kommentille.

Gang Beasts round 2 tekisi gutaa.
Vastaa | Vastaa lainaten | Lainaa
0 # Haerski 21.01.2016 22:45
Lainaus Welcome back:
On toki nautinnollista katsoa tuumailua ja valikoissa pyörimistä, kun peliä pelaava ihminen on upottanut kyseiseen peliin satoja tunteja (hearthstone, diablo, jnee), mutta jos ei ole vielä rikottu sitä raja, että ollaan syvällä, niin turha suorittaa mitään venytettyjä taitopuiden tutkimisia.

Tuplaan tämän. Usein tulee vähän yliteknisiä mulkaisuja, joissa yritetään näyttää ja selittää katsojalle liikaa asioita, mutta fakta on, että suurin osa menee yli ja korkealta, koska harvoin siinä noin tunnissa on ehtinyt syntyä kovin vahvaa käsitystä millaisesta pelistä on kyse.

Enemmän haluaisin nähdä sitä mulkaisijan omaa hauskanpitoa pelin parissa, kuin saada jonkun listan ominaisuuksista videomuotoon puristettuna. Toki jotkut tietyt peligenret (Mika-pelit) vaativat enemmän selittelyä, mutta esim. keskiverto toimintapelissä katsoja tietää jo mikä kykypuu on ja arvaa jo todennäköisesti puolet sen sisällöstäkin.
Vastaa | Vastaa lainaten | Lainaa
0 # Haerski 21.01.2016 23:11
Muuten videoiden pituus on minulle sopiva ja katson uskollisesti kaiken, mitä kanavalle tulee (jopa Mikan loputtomat Mario-streamit, ellen ollut suorana katsomassa). Tietysti niiden ammoisten ja jo lähes unohdettujen videosarjojen herättely koomasta toisi mukavaa vaihtelua. Jopa viemärimateriaalia ja epävirallisempia kahvitaukoja on ikävä: Aina kun mahkuja on, niin pökälettä Tubeen, että tulee vähän sellaista tekemisen meininkiä kanavalle. Tällainen spontaanius on vähän hommasta kadonnut tai ei ainakaan enää näy sillä tavalla katsojalle päin.
Vastaa | Vastaa lainaten | Lainaa
0 # Haerski 24.01.2016 15:58
Ja vielä tuli yksi asia mieleen: Spoilerien välttely. Mika voi edelleen pitää kiinni MGS V -mulkaisustaan, mutta minusta jotain tarinavetoista peliä on täysin turha näyttää, jos tarinaa ei sitten saa sekuntiakaan vilahtaa kuvassa.

MGS V -mulkaisu on toki ääriesimerkki, mutta muutenkin huomaa videoiden monesti menevän päämäärättömäksi haahuiluksi, kun koitetaan välttää tarinaa ja sitten juostaan suurin piirtein ympyrää ja pohditaan mitähän tästä voisi näyttää niin, ettei vaan spoilattaisi mitään. Se ei ihan rehellisesti sanottuna ole kummoista YouTube-viihdettä.
Vastaa | Vastaa lainaten | Lainaa
0 # Welcome Back 3 25.01.2016 18:26
Samaa mieltä.
Turhaa toistoa tulee, kun pelätään näyttää peliä.
Välillä tuntuu, että videoissa oli paljon sitä "pyörimistä" ja hoetaan vaan, että "mitä tästä nyt enää sanoisi, hyvä peli, hyvä Peli".

Tahdon kyllä vielä korostaa, että videoita on mukava katsoa ja nämä ovat nyt vaan tällaisia ajatuksia.
Ettei vedetä siellä herneitä nenään :)
Jos nää videot olisi paskaa, niin en minä täällä kertoisi, mitä toivoisin näiltä videoilta jatkossa, olisin varmaankin katsomassa jotain muuta.
Vastaa | Vastaa lainaten | Lainaa
+3 # salmar80 27.01.2016 10:55
Kommentteja ranskalaisin viivoin varustettuna:

- Videoiden jopa tunnin kesto on oma sweet spottinne. Ehditte näyttää ja keskustella kunnolla. Netti on täynnä lyhyitä pyrähdyksiä ja sitten tuntien mega-let's play settejä.

- On oikein välttää spoilereita, mutta välillä olette liian varovaisia. SPOILER ALERT käyttöön. Joskus voi antaa katsojalle vastuuta. Tarinavetoisen pelin näyttäminen näyttämättä tarinaa = junanvaunut eikä veturia.

- Hauskimpia katsoa ovat moninpelit (Jack in the Box, Keep Talking..., musapelit etc) ja sellaiset, joissa joku näyttää peliä, jota kukaan muu ei ole nähnyt. Molemmat tavallaan reaktiovideoita.

- Kankeimpia ovat hitaasti etenevät yksinpeliropet (Shadowrun, Divinity: OS). Niissä voisi näyttää vaikka vähän alkupeliä, sitten loikata pidemmälle - Näkisi muutakin kuin alkusähellystä. Hahmonluonnin näyttö minimiin!

- Joskus haluaisin nähdä TODELLA huonon pelin mulkaisun. Jos jostain alesta irtoaa.
Vastaa | Vastaa lainaten | Lainaa
0 # Nelinpeli jatkuu!!!! 28.01.2016 01:43
Okei eli jos mulla olisi valta päättää minkälaisia videoita tekisitte niin aina videoissa noin neljä ihmistä. Vierailijatkin ovat mielenkiintoisia tapauksia. Kaiken uuden kokeileminen on plussaa. Ihmiset kyllä kertovat mikä toimii ja mikä ei. Samalla innostus videoiden tekemiseen säilyy. Ite olen tän aikaisemminkin sanonut mutta co-op peli missä pelaisitte omilla päätteillänne mutta kaikkien äänet kuitenkin kuuluisi olisi aika siisti. Esim rocket league olisi ollut tosi hauska tällä tyylillä. Mitä enemmän pelaajia niin sitä enemmän nautitte. Sen näkee aina. Sitten olen samaa mieltä aikasempien kommenttien kanssa että valikoiden selittäminen pitkän kaavan mukaan ei ole mun juttu. Ne kohdat aina kelaan yli kunnes näen itse peliä. Spoilereista ei kannata välittää. Pelin alku jossain peleissä on hyvä mulkaisu. Esim mgs5 eka tunti olis ollu eeppinen. Mika pelit on huikeita. Olen ostanut monta peliä joista en olisi kuullutkaan ilman Mikan mulkaisuja
Vastaa | Vastaa lainaten | Lainaa
0 # Nelinpeli jatkuu!!!! 28.01.2016 01:49
Lisää indie pelejä kuten undertale ja pony island. Harkitkaa jos poistaisitte ne isot kehykset niistä videoista. Pelin videokuva suurenisi aika paljon. Häröilyt videon alussa ja lopussa on aina mukavaa katsottavaa! Jatkakaa laadukkaan viihteen tekemistä
Vastaa | Vastaa lainaten | Lainaa
0 # asdasd 28.01.2016 12:22
ymmärrän että välttelette spoilereita mutta liiallinen "vältteleminen" on aika raskasta. Ymmärrän että mgs / w3 loppua ei näytetä mutta aika vaikea on "mulkasta" peliä jos ei voi tehdä mitään jotain pieniä alusta / keskeltä spoilerit on ihan jees. En usko että se ketään haittaa. : )
Vastaa | Vastaa lainaten | Lainaa

Lisää kommentti

Turvakoodi
Päivitä