Kommentit   

0 # Jomppa 02.09.2015 14:40
Tuon Ultimate Editionin mukana saa X360-versiona GoW 1:n, 2:n, 3:n ja Judgmentin. Niitä voi pelata Onella taaksepäin yhteensopivuuden myötä... Niistä ei siis ole tulossa näillä näkymin mitään Ultimate Edition -versioita.

Gears-kampanjoita pelatessa kannattaa kyllä sitä vaikeustasoa nostaa ihan suosiolla haastavaksi, sillä muuten se on kyllä tylsää. Erityisesti tuossa ykkösessä, jossa nykyyän niin tuttu suojaräiskintä oli se uusi juttu. Toki videota tehdessä sitä vaikeustasoruuvia ei kamalasti kannata varmaan kiristää. Omasta mielestä muutenkin moninpeli on ollut se paras osa GoW:eja (enkä tarkoita Hordeja, Beast modeja tms. vaikka nekin ovat ihan jees).

@Jason: Lancerilla ei voi ampua headshotteja, joten jos niitä haluat, pitää vaihtaa asetta. Lancer on vaan sahausta ja röpöttelyä varten. Parhaiten headshotit tulee ykkösessä aktiiviladatulla Longshotilla, Gnasherilla tai Boltokilla.
Vastaa | Vastaa lainaten | Lainaa
0 # Jomppa 02.09.2015 15:08
@Jason: Eiku sullahan olikin Snub-pistooli käytössä, eikä Lancer noita headshotteja yritellessä. No kyllähän sillä headshotin mahdollisuus on. Headshotithan ovat huippuja Gearsissa! :D

Jännä juttu sinänsä, että Gearsista tuli lopulta yksi suosikkipelisarjojani ever. PC-puolelta tulleena ja paljon 3D-räiskintöjä pelanneena GoW tuntui aluksi todella kankealta, hahmot epäkiintoisilta testosteronihirmuilta, juoni tylsältä ja moninpeli armottomalta.

Haastava ja omanlaisensa moninpeli pienten onnistumisten myötä veikin sitten mukanaan, ja kontrollit uppoutuivat selkäytimeen. Matseissa on metsästyksen fiilis ja ykkösen moninpeli on ehkä tässä mielessä yksinkertaisuudessaan paras pelisarjassa. Siksi tätä GoW1 Ultimate Editionia on moni toivonutkin.
Vastaa | Vastaa lainaten | Lainaa
0 # Jason 07.09.2015 16:34
Voi olla etten eritellyt videolla sanojani riittävän tarkasti, mutta tarkoitin toki pääosumia nimenomaan pistoolilla. Lancerilla räkiessä lärvilaukaus on toki ihan summanmutikkaa. :)
Vastaa | Vastaa lainaten | Lainaa

Lisää kommentti

Turvakoodi
Päivitä