Kommentit   

+1 # Miika 21.08.2015 14:56
Ei juurikaan varsinaiseen mulkaisuun liittyvää, mutta nyt tilaisuus antaa kommentteja ;)
Yllätys, Mikalla vain sänki? Ottakaa muut mallia, Jasonilla se aikaisempi parta-/viiksimalli oli paljon parempi, kuin tuollainen isompi "reuhoparta". Sama mielestäni Sebun kohdalla ;) Samilla onkin about jotenkin trimmattu naamakarvoitus. Summa summarum, trimmatkaa naamakarvanne! :D

Jason, aika upea kuntokuuri (tiputin itse 3 vuotta sitten 38 kiloa ja otin 10 takaisin salilla, valitettavasti nyt olen taas lähtötilanteessa, vit***aa...) Omasta mielestäni olet jo liian "kukkakeppi" ;) Salilla vähän massaa lisää, niin hyvä tulee!

Uusi sivusto on loistava! Pidän selkeistä sivuista ja tämä on juuri sitä! Vielä kun saisi tumman teeman? Useasti jo tahtonut päästä joihinkin partyihinne haastamaan asiaa miesten kanssa, toivottavasti jossain välissä onnistuisikin... Keep it up. Ehkä tulee joskus ängettyä tuonne IRC:iin, vaikka en pahemmin käyttänyt olekaan...
Vastaa | Vastaa lainaten | Lainaa
0 # Jason 22.08.2015 01:10
Valitettavasti sekä omat että hameväen preferenssit ajavat tässä tapauksessa yli ja nykyinen partamalli säilyy. :) Muskelia on tarkoituskin alkaa lähitulevaisuudessa kasvattaa, mutta laardipuolen viilaus on toki ollut tähän mennessä tärkeysjärjestyksen huipulla. Kiitokset kannustuksesta!
Vastaa | Vastaa lainaten | Lainaa
0 # EmDzei 21.08.2015 17:01
Twitch palvelussa(http://www.twitch.tv/directory/game/World%20of%20Tanks) on nähnyt kuinka XBox Onen karttanäkymä on saatu samantapaiseksi kuin PC version. Ja mitä näitä streamejä katsoneena olen englanninkielisestä selostuksesta ymmärtänyt, niin tämä asetus löytyy asetuksista. Ja saattoipa kartan pystyä kääntämään 180 astettakin, mikäli itse on sillä aloittavalla puolella, joka pelaa ylhäältä alas. Tämän saatan sotkea kyllä World of Warshipseihin, josta löytyy 100 %:sti tällainen karttakääntömahdollisuus PC-versiosta.

Tämä XBox Onen World of Tanks versio on kyllä grafiikoiltaan jo parempi kuin PC:n. Tai kaikilla mausteilla oleva PC-versio tarvitsee jo niin älyttömän hyvää rautaa, jollaisia ei ole ihan kaikilla.

Hieno pelivideo ja lienee tod. niin ettei padipelaaminen ole ihan niin verenmakuista pelaamista kuin PC-version. Toisekseen näin PC-pelaajana hieman sapettaa se totuus, että jos pelejä tehdään ensin konsoleille, niin kunnon tuki näppis- & hiiri jää.
Vastaa | Vastaa lainaten | Lainaa
+1 # Make 23.08.2015 14:23
tää teidän uus sivu on kyllä aika helvetin nätti!
+ WoT:tia saa tulla aivan kunka paljon vaan ja mun puolesta voisitte alootta Wotti koulun mis sami opettaa jasonia, koska ite oppisin siinä samalla :D
Vastaa | Vastaa lainaten | Lainaa
0 # Jani 26.08.2015 08:46
Sain vihdoin eilen XboxOnen tulille pienen muuttoreissun jälkeen ja latailin heti WoT:n. Olin pelannut toissa kesänä 360:llä ja iloiseksi yllätykseksi vaunut ja expat siirtyivät mukana! Kesti tovin kun palkintoja vaan tuli kaikenlaisesta mahdollisesta. :D

Täysillä ei päässy vielä pelailemaan, kun lataaminen oli kesken, mutta ihan hauskaltahan tuo taas tuntui. Olisipa vaan taktisempi ryhmä koossa, ettei tartteisi randomeiden kanssa pelailla. ;)
Vastaa | Vastaa lainaten | Lainaa

Lisää kommentti

Turvakoodi
Päivitä