Milloin Nelinpeli on perustettu?

- Vuonna 2012.

 

Ketkä ovat Nelinpeli?

- Jason Ward, Mika Niininen, Sebastian Webster ja Antero Linde. Taustajoukoissa vaikuttavat mm. Mape Ritvola ja Sami Saarelainen. Jani Kärkkäinen vastaa saitin tekniikasta ja vastaa mökkimiitin järjestelyistä.

 

Kuka tekee mitäkin?

- Jason on vetovastuussa Nelinpelin operaation päivittäisestä pyörimisestä ja pitää huolen mm. podcastin tekniikasta, saitin päivittelystä sekä paitakaupasta. Mika keskittyy striimaukseen Twitchissä. Sebu harrastaa käsipainoilla bodausta ja Antero on aikalordi.

 

Miksi Nelinpeli on perustettu?

- Haluttiin tehdä yhtä, sitten toista ja kaikenmoista. Sille tielle jäätiin.

 

Kuinka usein teiltä tulee matskua?

- Tällä hetkellä uusi podcast julkaistaan joka kolmas tiistai. Toistaiseksi emme julkaise videoita Twitch-koosteiden lisäksi.

 

Mistä kaikkialta Nelinpelin matskua on ajan saatossa voinut löytää?

- Olemme vuosien varrella tehneet yhteistyötä monen suomalaisen pelimedian kanssa. Näihin lukeutuvat Dome, Pelaaja-lehti, The Real Men's Playground ja Spektaattorit.

 

Nettoaako Nelinpelillä rahaa?

- Ei juurikaan. YouTube-mainosrojalteilla maksellaan nettisivujen vuosimaksut, Twitch-tilaajien ja paitakaupan pienillä tuloilla on osteltu jonkin verran uutta gearia – ja siinäpä se. Ei tällaista rahan takia lähtisi hullukaan tehtailemaan, ainakaan tässä maassa.

 

Onko Nelinpeliltä tulossa jotain oheismatskua, kuten paitoja?

- On! Mars paitakauppaan: Nelinpeli Superstore

 

Onko kenelläkään teistä mopoa?

- Haista paska.

 

Keksitkö FAQ-osiosta puuttuvan täsmäpommikysymyksen? Laita kynä sauhuamaan ja viskaa missiivisi osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.!