Kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin myös Nelinpelin kevätkausi vuosimallia 2024! Viimeisessä määrittelemättömän mittaista kesälomaa edeltävässä puristuksessa käydään läpi viimeisimmät peli-, elokuva- ja viihdekuulumiset ja tietysti röhötellään toinen toistaan hölmömmille letkautuksille. Hyvää kesää, ystävät!

Nelinpelin kokkikolmoset – neloset? – veistelevät leikkuulaudalleen päätyvistä peli- ja viihdeaiheista taas niin poikkitaiteellisia, eksistentialistis-kulinaristisia ja joka otantakulmasta häikäiseviä audioravitsevia kokemuksia, että jopa Marco Pierre White vääntäisi crème fraÎchet lahkeeseen!

Aurinko alkaa hiljalleen pilkistää harmaan apatiaverhon takaa ja tiedätte kyllä mitä se tarkoittaa – kesä, kärpäset ja Nelinpeli Podcast ovat täällä! Residentit aurinkokuninkaamme ovat jälleen kärppänä paikalla jutustamassa tästä, tuosta ja kolmannesta peli- ja viihdealan käänteestä pysäyttämättömällä ja jäljittelemättömällä tyylillään. Go!

Hyvää 12-vuotissyntymäpäivää, Nelinpeli! Räiskyvä, kupliva ja valtoimenaan muljahteleva juhlajakso kokoaa etäkeskustelun tuiverruksessa värjöitelleen ryhmämme vihdoin taas saman pöydän ääreen, ja onpa joukkoon iloiseen eksynyt myös yllätysvieras kauempaa kuin vain muutaman peninkulman takaa!

Uuni on kuumana, käntty taipuisaa ja täytteet juuri sopivan härskejä – Nelinpelin kyökkikaarti on jälleen loihtinut täysravitsevan ja aisteilla leikittelevän annoksen Suomen proteiinipitoisinta peli- ja viihdeasiaa!