Kerran vielä pojat – nimittäin vuoden viimeinen Nelinpeli Podcast on saapunut! Mikkien takana istuu silkkaa timanttia, nimittäin Nelinpelin alkuperäinen miehistö – Sami, Sebu, Mika ja Jason – puskevat yhteisin hartiavoimin Nelinpelin viimeistä kertaa mäkeä alas vuonna 2019. Luvassa syvällistä pohdintaa elämästä, luokattoman huonoa läppää sekä tietysti kaikkien kuumeisesti odottamat vuoden top-kympit!

Vuoden penultimaattinen (!) Nelinpeli Podcast tärähtää eetteriin kuin galaksit halkova heittotähti syvimmän pimeyden syövereistä! Suomen sukkelasanaisimman podcastin vieraspenkeillä Antero Linde ja Sebastian Webster.

Pelilautasella mm. Death Stranding, GreedFall, Untitled Goose Game, Code Vein, Disco Elysium ja Destiny 2: Shadowkeep.

Mapen viimeinen (?) Nelinpeli Podcast ei äidy liian imeläksi surulauluksi, vaan poutinen luvattuun maahan pakenevan turriaisemme kunniaksi nauhalle taltioituu mitä makoisin kattaus Suomen sykkivintä peli- ja viihdeasiaa. Vieraana Sami Saarelainen.

Pelilautasella mm. Borderlands 3, Greedfall, Astral Chain, Control, Blasphemous ja Yakuza 6.

Nelinpeli on palannut ja - uskomatonta mutta totta - mikrofonien äärelle on kerääntynyt koko 4P-jäsenistö vuosien varrelta: Jason Ward, Mika Niininen, Mape Ritvola, Sami Saarelainen ja Sebastian Webster! Tätä syysklassikkoa ei ole jäsennelty perinteisiin osioihin, vaan annoimme jutun luistaa esteettä ynnä estotta.

Nelinpelin kevätkauden viimeisessä podcastissa väännetään niin valtaisan kermaisa ja hillorikas annos rautaista peliasiaa, että pelkkään paistopuuhaan tarvitaan stadionin kokoinen uuni ja Olympoksen kekäleitä kypsennyspuuhiin! Hehtaarieepoksen erikoisvieraana Pelaaja-lehden päätoimittaja ja viriiliyden henkilöitymä Miika Huttunen.

  • 00:00:00 Alkutaikinanvaivaus
  • 00:40:33 Parasta juuri nyt
  • 01:00:39 Mitä sä pelaat, mitä sä kelaat
  • 03:30:49 Päivän sana
  • 04:29:53 Dear Nelinpeli
  • 05:34:51 Loppupohjaanpolttaminen