Mobiilipelit

Kaikenlainen peliaiheinen keskustelu alustaan tai vuosilukuihin katsomatta.
S1m2h
Posts: 7
Joined: 19 Jan 2017, 11:03
Location: Kirkkonummi
Steam: S1m2h

19 Jan 2017, 11:12

Selasin olemassa olevat ketjut enkä otsikoiden perusteella löytänyt etsimääni elikkäs mobiilipelit. Olisi ihan mielenkiintoista saada tietää mitäs pelejä muut tykkää pelata ja suosittelee. Itse suosin ilmaisia tai tosi hyvällä hinta/laatu -suhteella varustettuja maksullisia pelejä. Eli laittakaa tänne mitä itse pelaatte ja/tai suosittelette.

Carnivora
Posts: 63
Joined: 13 Nov 2016, 14:38
Location: Joensuu
Name: Harri

19 Jan 2017, 11:20

Viimeisin mikä tarttui matkaan Nelinpelin videoltakin tuttu Nyheim. Suomalainen peli, jossa ainakin tunnelma kohdallaan. Vaikka osittain vaatiikiin noppatuuria, ei peli ainakaan itselle liian vaikealta tuntunut ja aika monta peliä sai läpi asti.

wildlag
Posts: 20
Joined: 08 Nov 2016, 14:11

19 Jan 2017, 12:37

Se Clash Royale on eniten pelattu peli nyt. Puhelin on tosin niin huono että ei mahdu kuin pari peliä kerralla.

Alku oli melkoista jyystämistä, mutta nyt kun voi pelata kaveria vastaan niin että molemmat pelaa saman tasoisilla korteilla, niin intoa riittää taas. Uusia kortteja tulee kokoajan ja peliä päivitetään kohtuu usein. Sain jo oman tavoitteen pelissä kasaan joten nyt mennään vain ihan hupi mielessä ja muita auttaen.

Last edited by TT-2k; syy Tapatalk

User avatar
psaijai
Site Admin
Posts: 104
Joined: 09 Oct 2016, 09:58
Location: Helsinki
Website: http://www.psaijai.net
Name: Jani Kärkkäinen
Live: psaijai
Nintendo: psaijai
PSN: Meowtaru
Steam: psaijai
Contact:

19 Jan 2017, 13:24

Mä jopa suosin aika paljon kertamaksullisia pelejä, kun niissä ei sitten ole sitä koukuttavuutta, vaan peli todennäköisesti loppuu joskus. Siksi Super Mario Runikin oli mieleen, kun sitä ei tarvinnut ikuisuuksiin jatkaa. :D

Muita menneitä suosikkeja Monument Valley, The Room 1, 2 ja 3 ja erittäin Zelda henkinen Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas (suomalainen).

Viimeisimpänä tuli testattua Breakout Ninja (ilmainen mainoksilla). Haetaan sitä maksimaalista ja pidempikestoista suoritusta ennätyksen tekemiseen, Aika nopeasti kyllästyin, kun huomasi että vauhtia peliin tulee niin paljon ettei oma refleksit riitä.

User avatar
Jokuaga
Posts: 63
Joined: 01 Nov 2016, 15:58
PSN: Jokuaga
Steam: Mr. Donkeyballs

19 Jan 2017, 16:46

Suositukset Monument Valleylle ja Oceanhornille minultakin. Suosittelen pelaamaan ne tabletilla tai jollain todella isolla luurilla vaikka Monument Valley on ihan pelattavissa pienemmältäkin ruudulta. Suositukset myös Nelinpelin mulkaisemalle Framed pelille.

Tällä hetkellä iPadissa tai puhelimessa majailevat seuraavat pelit:
Rust Bucket: Ilmainen puzzlepeli jossa pulmat perustuvat hahmon liikkumiseen. Siirrät omaa hahmoasi pykälän ja vastustajat siiryvät myös pykälän johonkin suuntaan. Vähän Nelinpelin mulkaisemien GO- pelien tapainen, muttei kuitenkaan sinne päinkään.

Bejeweled Classic: Kaikille varmasti tuttu klassikko. Suosikkipelini kun pitää tappaa aikaa eikä nettiyhteyksiä ole saatavilla korttipeleihin tai ei tiedä onko tarpeeksi aikaa esimerkiksi Hearthstone matsiin.

Hearthstone: Blizzardin digitaalinen versio vanhasta kunnon Magic the Gatheringistä. Uusien pelaajien on nykyisin aika vaikea päästä peliin mukaan ilmaiseksi, mutta jos kultaa jaksaa tehtävistä päivittäin hamstrata niin onnistunee edelleen.

Shadowverse: Hearthstonen uudempia kilpailijoita. Aloitin tämän eilen HS:n pelaamiseen välillä turhautuneena. Antaa todella avokätisesti kortteja uusille pelaajille. Vaikuttaa paljon Hearthstonea monimutkaisemmalta ja UI on myös melkoisesti sekavampi. Vanhalle MTG-jäärälle kuitenkin kohtuullisen nopeasti omaksuttava. Tutoriaalina toimiva yksinpelikampanja on myös hyvä apu alkuun pääsemiseen. Toistaiseksi olen vain pelannut AI:ta vastaan ja tutkaillut mekaniikkoja, mutta uskaltaisin väittää pelin olevan kokeilemisen arvoinen jos korttipelit yhtään kiinnostavat. Löytyy myös steamista.

User avatar
diremonsta
Posts: 32
Joined: 09 Nov 2016, 15:47
PSN: diremonsta
Steam: direi

20 Jan 2017, 02:36

Hitman Go on mainio peli mobiililaitteille (taitaapa löytyä Steamistäkin nykyään). Oikein sopiva keksimispeli lyhyisiin sessioihin ja tarjoaa laatua koko pienen hintansa edestä.

Eräs suomalainen poppookin on mulkaissut kyseisen pelin:


EDIT: Tulipa Lara Croft Go:kin hankittua ja pelailin lennolla, kun viihdejärjestelmä ei toiminut. Hyvin samantyyppinen Hitman GOn kanssa, mukavaa pientä puzzleilua. Vielä olisi Deus Ex Gokin olemassa. Ovat muuten tällä hetkellä ilmeisesti alennuksessa Google Playssa hintaan 0,99€.
Torture? This is an interrogation!

wildlag
Posts: 20
Joined: 08 Nov 2016, 14:11

24 Jan 2017, 12:27

Toi bejeweled oli hyvä, mutta jostain kumman syystä siihen ilmestyi mainokset vaikka olin ostanut sen. En tue sitä ja se jäi siihen.
Kun joskus saa paremman puhelimen niin voisi testata enemmän näitä mobiilipelejä.
Kovasti kuumottaa jo tämä Mario run joka kohta ilmestyy Android laitteille, saa nähdä mahtuuko edes asentamaan.

Last edited by TT-2k; syy Tapatalk

User avatar
PatrikSelin
Posts: 140
Joined: 23 Dec 2016, 13:14
Location: Turku
Name: Patrik Selin
Steam: PatrikSelin

24 Jan 2017, 12:48

En tiedä miten Mario Run on kehittynyt, mutta mielestäni vastaavalla idealla varustettu Rayman on paljon parempi.

User avatar
Jokuaga
Posts: 63
Joined: 01 Nov 2016, 15:58
PSN: Jokuaga
Steam: Mr. Donkeyballs

25 Jan 2017, 12:29

wildlag wrote:Toi bejeweled oli hyvä, mutta jostain kumman syystä siihen ilmestyi mainokset vaikka olin ostanut sen. En tue sitä ja se jäi siihen.
Kun joskus saa paremman puhelimen niin voisi testata enemmän näitä mobiilipelejä.
Kovasti kuumottaa jo tämä Mario run joka kohta ilmestyy Android laitteille, saa nähdä mahtuuko edes asentamaan.
Itseänikin nuo mainokset häiritsivät, mutta ne ovat poistuneet jossain välissä ainakin iOS versiosta ja hyvä niin. Törkeää laittaa mainoksia peliin, jonka on jo ostanut.

Anorac
Posts: 22
Joined: 08 Nov 2016, 11:59
Name: Anselmi
Live: Anorac
PSN: Bansku67
Steam: Anorac

25 Jan 2017, 13:08

Suosittelen (ainakin) app storesta löytyvää Door kickersiä. Ylivoimaisesti paras mobiilipeli mitä olen pelannut. Peli on kuvattu ylhäältä, ja tarkoitus on ohjata swat ryhmää erilaisissa missioissa. Alkuun tarkoitus on vain eliminoida terroristit, mutta pelin edetessä panttivangit ja niiden pelastus tulevat luonnollisesti mukaan. Pelaaminen on joko reaaliaikaista tai vaihtoehtoisesti voi viivoja piirtelemällä ensin suunnitella etenemisen ja lopuksi painaa vain play nappia.
Omaa tiimiä voi parannella sitä mukaan kun kunkin jäsenen kokemus karttuu, mutta jos joku tiimistä kuolee tehtävän aikana on hän kokonaan mennyttä. Kannustaa siis suunnittelemaan hyökkäykset tarkasti ;)
Hinta appstoressa taisi olla 5€ mikä saattaa olla monelle liikaa, mutta itse en ole ostosta hetkeäkään katunut. Syvyyttä ja pelattavaa löytyy helposti 5€ edestä. Pelin saa myös steamista hintaa 19€.

http://store.steampowered.com/app/248610/?l=finnish

PS. Pelin innoittamana ostin gogiin ilmestyneen Swat 4 :D


Sent from my iPad using Tapatalk

Post Reply