Telltalen pelit

Kaikenlainen peliaiheinen keskustelu alustaan tai vuosilukuihin katsomatta.
Post Reply
jantero
Posts: 6
Joined: 14 Nov 2016, 14:19
Location: Jyväskylä

27 Nov 2016, 08:24

Pelasin syksyllä uudestaan läpi Walking deadin ja Wolf among usin. Tarkoituksena oli pelata pelit hiukan eri tavalla kuin ensimmäisellä kerralla, mutta huomasin toistavani samat valinnat kuim aikaisemmin. Pelit olivat edelleen laadukkaita ja niistä näki myös selvästi Telltalen etääntyneen ajan myötä yhä kauemmas klassisista seikkailupelikonventioista. Esimerkiksi Walking dead season 1:ssä oli paljon enemmän avoimia tutkittavia alueita kuin myöhemmissä peleissä. Itselle kyllä maistuu tämä nykyinen suoraviivaisempi linja. sillä näin tarina pitää paremmin otteessan, kun aikaa ei kulu liika samoilla alueilla pyörimiseen.

Seuraavaksi olisi tarkoituksena hankkia Batman. Batmania enemmän kuitenkin odotan joulukuussa alkavaa Walking deadin season 3:sta. On kiinnostavaa nähdä saako Telltale pidettyä tarinan kasassa, sillä season 2:n loppu haarautui melko merkittävästi. Suurin haaste Telltalelle on kuitenkin luoda hyviä hahmoja season 3:ssa, sillä season 2:n suurin taka-askel oli heikommat hahmot. Season 2:sta pelatessa huomasin lähinnä välittäväni Clementinen hyvinvoinnista.

Lopuksi vielä pitää antaa shout-out Tales from Borderlandsille, joka on erittäin hyvää road-movie henkeä ja huumoria. Pelissä tiivistyy erinomaisesti Tellatalen kyky tehdä muiden IP:stä jotain kiinnostavaa.

User avatar
Jokuaga
Posts: 63
Joined: 01 Nov 2016, 15:58
PSN: Jokuaga
Steam: Mr. Donkeyballs

27 Nov 2016, 14:51

Walking Deadin eka kausi oli kyllä nannaa vaikka lopussa lässähtikin ja pahasti. Vielä olisi jonossa nippu muita Telltalen pelejä kuten nuo aiemmin mainitut Wolf among us ja Tales from Borderlands.

User avatar
Sörs
Posts: 37
Joined: 08 Dec 2016, 18:11
Location: Jyväskylä
Website: https://geekki.wordpress.com/
Name: Severi Piensoho
PSN: sepu1996
Steam: Sörs

31 Dec 2016, 02:40

Hyvältä vaikuttaa The Walking Dead: A New Frontier. Oli ikävä Clementineä.
Ain't nothing to it, Nelinpeli made me do it

Gosgi
Posts: 2
Joined: 21 Dec 2016, 03:29
Name: Jani
PSN: koski2596
Steam: Gosgi

01 Jan 2017, 12:39

Tarkoitus oli viivyttää The Walking Dead: A New Frontierin ostoa siihen saakka kunnes kaikki episodit on julkaistu. En malttanut. Kaksi ensimmäistä episodia pelattu ja näyttää lupaavalta toistaiseksi. Kenelläkään tietoa episodi 3:n arvioidusta julkaisupäivästä? Varmaanhan tuo löytyisi pienellä googlettelullakin.. :D

User avatar
Sörs
Posts: 37
Joined: 08 Dec 2016, 18:11
Location: Jyväskylä
Website: https://geekki.wordpress.com/
Name: Severi Piensoho
PSN: sepu1996
Steam: Sörs

13 Mar 2017, 18:23

Nyt sieltä onkin tulossa Marvel's Guardians of the Galaxy. Tällä Telltale-fanilla alkoi ainakin sukat pyörimään julkistuksen myötä: https://telltale.com/series/guardiansofthegalaxy/
Ain't nothing to it, Nelinpeli made me do it

User avatar
Haerski
Posts: 82
Joined: 12 Nov 2016, 11:18
Steam: Haerski_90

17 Mar 2017, 12:55

The Walking Deadin ykköskauden ja Wolf Among Usin olin ihan kybällä messissä, mutta sitten kiinnostuskäyrä lähti jyrkkään laskuun, enkä ole sittemmin TellTalen pelejä enää pelaillut. Minulla ei ole mitään tarkkaa syytä sille miksi näin kävi, mutta osaltaan tilanteeseen vaikutti varmasti se, että firma alkoi haalia projekteja aivan mautonta tahtia ja kausia oli ristiin, rastiin ja päällekkäin menneillään joku kolme kappaletta yhtä aikaa. Laatukin mitä ilmeisimmin vähän kärsi, koska monet nimekkäätkin lisenssituotteet ryssittiin arvostelujen perusteella. Esimerkkinä Game of Thrones, jossa olisi luullut olevan ammennettavaa ja potentiaalia uudeksi lippulaivasarjaksi, mutta se sai loppupeleissä hyvin kädenlämpöisen vastaanoton.

Toki silloin on taottava kun rauta on kuuma ja ajankohtaisia lisenssejä suorastaan lapioidaan syliin, mutta minut firma kyllä menetti tässä haipakassa. Ehkä näihin vielä joskus tulee palattua, ehkä ei.

Post Reply