Työn alla - Mitä sä pelaat just nyt?

Kaikenlainen peliaiheinen keskustelu alustaan tai vuosilukuihin katsomatta.
Post Reply
User avatar
Ukkosenjumala
Posts: 129
Joined: 01 Nov 2016, 12:03
PSN: Ukkosenjumala

15 Nov 2016, 18:52

Kuten otsikko sanoo, niin tänne voi hekumoida yleisesti peleistä. Mutta myös vanhempien nimikkeiden (uudelleen)pelaamista myös. Uutuuspelit nyt kuitenkin saa enemmän aikaa omissa ketjuissa.

Itsellä tuli GOG:n alesta laitettua Pillars of Eternity ja Divinity Original Sin. Molemmat jäi pelaamatta julkaisun aikaan.

Pillars on maistunut nyt vajaan viikon aikana n. 30h edestä ja meno vaan paranee. Isomeeristen ropejen fanina sitä oli heti kuin kala vedessä mekaniikkojen puolesta ja hahmot toimii. Lemppari NPC on tällä hetkellä Durance, jolle piti laittaa kuvan mukainen myssy päähän. VIelä kun nimen voisi muuttaa Tim The Enchanteriksi.
Image

Tarina ei ole oikein vielä vetänyt mukaansa ja suurin osa ajasta onkin tullut sivutehtävien parissa. Mutta näinhän se aina menee, kun Obsidian saa dieseliä hiljalleen käyntiin.

User avatar
Miika
Posts: 236
Joined: 08 Nov 2016, 17:49

15 Nov 2016, 20:12

Pistin juuri hiljattain 10 pelin listan Steamin favorites kategoriaan, joita olisi tarkoitus pelata seuraavaksi. Koska aikaa on kuitenkin niin rajoitetusti, niin käytännössä pelailussa olevien pelien määrä on lähinnä kaksi; Star Citizen ja Divinity: Original Sin.

D:OS tulee pelattua ns. "täysii" eli kunnon tutustuminen loreen ja sarjan aikaisempienkin pelien pelaaminen siinä sivussa. Star Citizen on mullistanut jo käsitykseni peleistä ja se tulee varmasti viemään kaiken peliajan kunhan PU Alpha 2.6.0 julkaistaan.

Kunnon syventyminen peleihin Pillars of Eternity ja Tyranny on vielä edessä. Hyvä kuulla, että PoE on vakuuttanut. Hienoja aikoja isometristen CRPG-pelien suhteen kun monia loistavia pelejä on jo julkaistu ja lisää tulossa lähiaikoina; Torment:Tides of Numenera, D:OS 2, Copper Dreams, Stygian, Wasteland 3, ...

User avatar
Mikkis
Posts: 14
Joined: 09 Nov 2016, 18:43
Location: Lahti
Name: Mikko Larinen
Live: Mikkizx
Steam: mikkis930
Contact:

17 Nov 2016, 02:13

Mulla on pelailussa pysyvällä paikalla Minecraft (vanilla sekä modattu) jonka parissa saan luovuuteni valloilleen ja se onkin vienyt sydämmeni jo monta vuotta. Toisen pelailuslotin vie pienikokoinen peli nimeltään The Witcher 3. Mitä enemmän sitä pelaa sitä enemmän sitä rakastaa. Molemmat näistä peleistä PC:llä.

Kämppiksen kanssa sohvacooppina Xbox Onella ollaan viime aikoina pelailtu Divity: Original Siniä ja Overcookedia. Ensimmäinen yllättävän rentoa ajanviettoa vuoropohjaisuutensa ansiosta ja toinen sitten taas tuo hyvää hysteriaa iltoihin. Overcookedista jäljellä viimeinen haaste joka onkin aikamoinen multitaskingin huipentuma.

wildlag
Posts: 20
Joined: 08 Nov 2016, 14:11

17 Nov 2016, 10:47

Minulla jäänyt tuo konsoli pelaaminen jalkoihin ja muihin otteen minusta on ottanut kännykkä pelit. Puhelimen huonoudesta johtuen ei ole kuin 3 peliä ja niistä Clash Royale on eniten aikaa vienyt. Jos kiinnosta tulla klaaniin niin etsikää kikkakakkare.

Last edited by TT-2k; syy Tapatalk

User avatar
Jokuaga
Posts: 63
Joined: 01 Nov 2016, 15:58
PSN: Jokuaga
Steam: Mr. Donkeyballs

17 Nov 2016, 13:29

Hearthstone ja Overwatch on olleet semmoset vakiopelit jo pidempään. Sitten viimeaikoina on tullut pelattua Skyrimiä aika paljon. Ehdin Special editionin tulosta tietämättömänä asentaa vanhan version ja modata sen muutaman viikon ennen SE:n tuloa joten pelailen nyt sitten sitä vanhempaa. PC:llä tuo tosin on ihan sama. Modattuna ei graafinen ilme hirveästi eroa uudesta vanillasta ja modien takia tuota lähinnä pelaankin. Uudella eivät kaikki vielä taida edes toimia.

User avatar
diremonsta
Posts: 32
Joined: 09 Nov 2016, 15:47
PSN: diremonsta
Steam: direi

17 Nov 2016, 14:29

Tällä hetkellä työn alla on Dishonored 2 ja AC IV: Black Flag, joka tuli hankittua PS4:n aleista.
Dishonoredia lähdin pelailemaan kuten ensimmäistäkin eli käyttämättä supervoimia ja tällä kertaa välttelen tappamistakin mahdollisimman pitkälle. On maistunut oikein hyvin tähän asti.

Monista AC-pettymyksistä huolimatta uskaltauduin hankkimaan Black Flagin kuulutuani useamman positiivisen kommentin. Ihan viihdyttävää merirosvoilua, kunnes täytyy hyppiä hieman tarkemmin. Silloin jokin kiintopiste kentässä kaappaa hahmon herkästi puoleensa ja sitten ollaankin jo uimassa jorpakossa tai roikkumassa jossain torikojussa, kun takaa-ajettava kirmaa jo kaukana. On kyllä tainnut olla ominaisuutena jo ensimmäisestä osasta lähtien. Tämänkin takia veri (tai hauskempi mäiske ja parempi gameplay) vetää takaisin merelle seilaamaan aika äkkiä.
Torture? This is an interrogation!

juho
Posts: 12
Joined: 09 Nov 2016, 01:40
Name: Juho Laine
PSN: damien554
Steam: damsu

18 Nov 2016, 01:27

Nappasin joskus Skyrimin kahdella eurolla steamin aleista, ja se jäi kirjastoon odottamaan kunnon tietokonetta. Nyt on skyrim asennettu, mutta hieman hirvittää lähteä sen monsterin kimppuun, joten olen pelannut paljon lyhyempiä pelejä tässä pois jaloista. Lucius viimeisimpänä rästilistalta, on pakko suositella: ainutlaatuinen tunne sitä pelatessa. Infinite Warfaren kampanja veteranilla läpi. Tykkäsin niistä avaruusalus-dogfighteistä älyttömästi. Rainbow Six Siegeä olen pelannut semisäännöllisesti vuoden alusta asti, ja olen saanut 97% trophyista. Pitäiskö se platina yrittää ennen ku skyrimiin uppoaa?
Image

User avatar
Rini
Posts: 16
Joined: 19 Oct 2016, 17:26
Name: Nina Liukonen
PSN: Ninizzt_
Steam: rinizzt

23 Nov 2016, 23:21

No Man's Sky - Platina on jo grindattu, mut keskustaan on vielä matkaa. Tuntuu, että valovuodet aluksen ja keskustan välillä ei vähene sitten niin millään. Myönnän suorilta, että se alun onnellinen paikasta toiseen kirmailu on looooong gone. Kun keskusta on nähty ja käyty, niin tuskin tulee enää tähän peliin palattua.

Mass Effect 3 - Tässä toinen ikuisuusprojekti. :lol: Haluan nopsaan tietää miten tarina päättyy ja samaan aikaan en halua sen loppuvan. Josta seuraa tiukkaa PS3:n tuijotusta ja lopulta jonkun toisen pelin valinta. Andromedan jo lujaa vauhtia lähestyessä, on vaan pakko sivuuttaa yhyy ja tarttua ohjaimeen.

Ja satunnaisena naksutteluna Heartstone ja TantrixStrategy.
Wat. 0.o
Onko sana hallussa ja juokseeko ajatus kuin sika kesäisellä niityllä?
Possuja otetaan kiinni osoitteessa nina@nelinpeli.com.

User avatar
Napalm
Posts: 79
Joined: 01 Nov 2016, 11:10
Location: Vantaa

23 Nov 2016, 23:28

ME3 kyllä sanoo, että milloin on se point of no return, eli aika rauhassa voi pelata kaiken muun sitä ennen.
Image

User avatar
Rini
Posts: 16
Joined: 19 Oct 2016, 17:26
Name: Nina Liukonen
PSN: Ninizzt_
Steam: rinizzt

23 Nov 2016, 23:41

Ei mua pelota, että jotain jäisi tekemättä. Mun kolutaan joka nurkka -pelityylillä se ei edes ole mahdollista. :lol: En vaan halua päästää siitä irti.
Wat. 0.o
Onko sana hallussa ja juokseeko ajatus kuin sika kesäisellä niityllä?
Possuja otetaan kiinni osoitteessa nina@nelinpeli.com.

Post Reply