Tulevien julkaisujen pikamuotoinen kuumotus/uumoilu -threadi

Kaikenlainen peliaiheinen keskustelu alustaan tai vuosilukuihin katsomatta.
User avatar
Wasara
Posts: 131
Joined: 19 Oct 2016, 17:27
Website: http://www.nelinpeli.com
Name: Jason Ward
Live: Wasara
PSN: Wasara
Steam: Wasara

08 Nov 2016, 14:04

Dishonored II

Nakki kovana, kärki kosteana ja laastit lahkeessa. Läpi x 4 ennen kuin kehtaa taas peiliin katsoa ja sitten dlc-siivillä uuteen nirvanaan. Pakko olla hyvä. Tarvitsen!

Watch Dogs 2

Varovainen optimismi on päivän sana. Hahmogalleriasta diggailen, vaikka habitus onkin pari pykälää liian ysäri-MTV-reality-cast. Olisivatpa devaajat vaan kaivaneet kivexet Yvesin käsiveskasta ja heivanneet tuliaseet pakkohakkeroinnin tieltä jopa ihan kokonaan pois, vähän menee teknobabblelta pohja kun jokainen lippispäinen atkivelho vetää vihuja huiviin erikoisjoukkojen kommandon tasoisella ase-expertismolla.

Handball 17

Vitsi omakeksimä.
--= “We travel not to escape life, but for life not to escape us.” =--
--= jason@nelinpeli.com =--

User avatar
Miika
Posts: 236
Joined: 08 Nov 2016, 17:49

08 Nov 2016, 19:50

Tässä on oma aivan lähiajan odotuslista.

Star Citizen PU Alpha 2.6.0

Luvassa huomattavasti parannuksia ja lisää pelattavaa. Yhtenä isoimpana lisänä on Star Marine, eli FPS-areena harjoittelusimulaatio alusten ja avaruusasemien puolustamista ja valtatausta varten. Pelin sisällä / loressa peli on Arena Commanderin kanssa pelattavana Sim Pod -laitteessa.

Julkaisupäivä: pian

Tyranny (virallinen, Steam)

Pillars of Eternity osoittautui erinomaiseksi CRPG-peliksi ja muidenkin vastaavien uusien julkaisujen siivittämänä odotukset Tyrannyn suhteen ovat korkealla.

Dev diary: 1, 2, 3
Gameplay: Obsidian plays the first hour of Tyranny

Julkaisupäivä: 10.11.2016

Hearts of Iron 4 lisäosa: Together for Victory (Paradox Interactive)

Paradox Development Studio julkaisee aina lisäosan ohella myös ison patchin peleihinsä, jota tämä peli vielä erityisesti kaipaa. Mutta jos peli kehittyy, kuten PDSin pelit yleensä, niin odotettavissa on vielä vuosiksi pelattavaa ja erinomaista tukea pelille.

Julkaisupäivä: pian

Muita odottamiani julkaisuja:
- Torment: Tides of Numenera
- STYGIAN: Reign of the Old Ones
- Copper Dreams

User avatar
Zousi
Posts: 31
Joined: 08 Nov 2016, 22:08
Location: Helsinki
Live: Zousi

08 Nov 2016, 23:46

Loppuvuoden kattauksesta ei tarvinne hankkia enää kuin tuo Dishonored II. Ens vuoden sapluunaa ei ole tullut suuremmin pohdittua, mutta kyllähän niitä pelejä on ilmeisesti silloinkin tulossa, right? Massaeffun jatkopahvit nyt ainakin sellainen mielenkiintoinen tapaus heti sinne alkupuolelle.

User avatar
Antsu
Posts: 18
Joined: 08 Nov 2016, 11:35
Website: https://www.twitch.tv/antsu1337
Name: Anton
PSN: antsuPro
Steam: TheBigBang

09 Nov 2016, 15:11

The Last Guardian kuumottaa, mutta en tiedä hyvässä- vai pahassa mielessä. Horizon: Zero Dawn kanssa näyttää tosi hyvältä.

Itse oon kanssa herännyt siihen, että Playstation Expirience on ihan nurkan takana, milloin ehkä jopa uusi Sucker Punchin peli voitaisiin julkistaa. Parhaassa tapauksessa se on kokonaan uusi IP tai Sly Cooper -sarjan peli, InFamous kaikessa hyvyydessään on hieman kulunut.

edit: Ei ollut Sukcer Punch Playstation Experience 2016 kehittäjien listalla, joten mahikset on aika pienet. Tietysti Sony voi kokeilla jekuttaa mietä.
Last edited by Antsu on 14 Nov 2016, 00:08, edited 1 time in total.
Sly Cooper for life.

User avatar
Retriitikko
Posts: 13
Joined: 09 Nov 2016, 16:47

09 Nov 2016, 18:30

Watch Dogs 2 kutittelee vähäsen. Ykkösestä tykkäsin kun en siltä mitään odottanut, mutta en kauaa tarinan läpäisemisen jälkeen jaksanut maailmassa pyöriä. Se mikä vähän nosti vitutusarvoja tuossa muutama päivä sitten oli vastaantullut Sonyn Youtube-kanavalle julkaistu season pass -traileri. Kaikki kausipassiin sisältyvä tavara ja sisältö vaikutti jopa tripla-A-tasolla harvinaisen turhalta. Yleensä esille nousevan "miksei tämä sisältö ollut mukana pääpelissä?" -kysymyksen sijaan teki mieli kysyä "miksi tämä sisältö ylipäänsä on olemassa?".

Kovimmat odotukset omalta osin kohdistunee kuitenkin Insomniac Gamesin Spider-Maniin ja Vicarious Visionsin Crash Bandicoot Remasterediin, mutta niihin on niin pitkä aika ettei kannata edes vielä uneksia niistä.
Haista sinä Lukas paska

juho
Posts: 12
Joined: 09 Nov 2016, 01:40
Name: Juho Laine
PSN: damien554
Steam: damsu

10 Nov 2016, 01:19

Ylitse muiden kuumottaa tuleva Red Dead.

Antsu mainitsi Sucker Punchin ja uuden IP:n. Siinä vois olla kova juttu!
Image

MustaPete_FIN
Posts: 1
Joined: 08 Nov 2016, 09:05
Website: http://www.twitch.tv/mustapete_fin
Live: petepathic
PSN: petepathic

10 Nov 2016, 07:37

Eipä taida tänä vuonna enään olla itselle sellaisia pakko saada heti ja nyt pelejä. Tottakai Dishonored 2 kiinnostaa, mutta ei tule olemaan itselle julkaisupäivän ostos. Joten siirrän katseeni alkuvuoteen ja siellä näkyy ainakin Hitmanin levyversio ja South Park: TFBH jotka kiinnostaa.

User avatar
Miika
Posts: 236
Joined: 08 Nov 2016, 17:49

13 Nov 2016, 12:32

S.T.A.L.K.E.R. suosikki pelisarjoistani, eikä vastaavia pelejä markkinoille ole valitettavasti sen jälkeen tullut. IP-sekoilut ja kummalliset kiemurat taitavat pitää jatko-osan kaukaisena haaveena.

Muutamia vähän samaan suuntaan olevia ruostetta, mutaa ja epätoivoa sisältäviä pelejä on kuitenkin onneksi luvassa ...

Survarium (steam)

Ukrainalaisen pelitalon Vostok Games F2P FPS-räiskintä, joka on henkistä jatkoa S.T.A.L.K.E.R. -sarjalle. Peli on tällä hetkellä areena-FPS, mutta tarkoituksena on että peli tulisi tulevaisuudessa olemaan MMOFPS. Valitettavasti Vostok Games on kuitenkin pysynyt vaitonaisena MMOFPS kehityksen suhteen, joten projektin etenemisestä on vaikea sanoa.

Kehnoista arvosteluista huolimatta tämä on niitä pelejä, joka on silti itseni erittäin hyvin koukuttanut - siitäkin huolimatta, että peli vilisee huijareita ja balanssi on mitä on. Siinä määrin peliä on tullut tahkottua, että tottakai rahallisestikin on peliä tullut tuettua.

Epävarman tulevaisuuden ja Early Access -statuksen takia en uskalla peliä kuitenkaan suositella, paitsi pelin kehityksen tukemisen kannalta (...ja vain niille jotka ovat valmiita menettämään rahansa).

Escape from Tarkov

Tämäkin on ainakin videoiden perusteella puhdasta räiskintää, mutta vaikuttaa ainakin toistaiseksi ihan lupaavalta. Ellen nyt aivan väärin muista, niin Beta-testaus (NDA) alkaa lähiaikoina.

User avatar
JesseTheFinn
Posts: 2
Joined: 09 Nov 2016, 14:19
Location: Oulu
Name: Jesse
PSN: JesseTheFinn
Steam: JesseTheFinn
Contact:

14 Nov 2016, 09:00

Steep

Ubisoftin joulukuussa ilmestyvästä alppisimulaattorista oli nyt käynnissä early access beta ja olikohan ensi viikonloppuna open beta. Noin seitsemän tuntia kerkesin testailemaan Ps4:llä ja minulle ainakin maistui. Peli siis sijoittuu Alpeille ja tarkoituksena on oikeastaan hakea virtuaalisia adrenaliiniryöppyjä pelihahmolla. Steepissä voi laskea vuoren rinteitä lumilaudalla tai suksilla, jotka eivät pelimekaanisesti käytännössä eroa toisistaan. Lisäksi jyrkkiä rinteitä myötäillen voi viilettää liito-orava puvulla ja hieman rauhallisempaa menoa harrastaa tylsähköllä varjoliitimellä.

Pelialue on täysin vapaa (betassa rajoittuu ehkä noin puoleen varsinaisesta pelistä). Pelaamista ei rajoiteta kuin alussa kevyiden tutoriaalien muodossa, jonka jälkeen pelaaja voi vapaasti tutkia maailmaa, etsiä uusia "drop zoneja" joista voi aloittaa laskunsa ja suorittaa erilaisia haasteita. Haastet vaihtelevat temppukisoista nopeuskilpailuihin ja itsensä telomiskisoihin. Haasteita suorittamalla kerätään xp:tä, jota käytetään oikeastaan vain uusien vaatteiden ja suksien ostamiseen.

Peli on graafisesti todella kaunis. Aurinko paistaa vuoristossa koskemattoman lumen yläpuolella, kuvittele itse loput. Mekaanisesti peli toimii hyvin, muutamia pieniä betan piikkiin meneviä bugeja ja muita hölmöyksiä toki löytyy. Esimerkiksi vapaapudotus kuumailmapallosta kiveen johtaa "kuolemaan" ja puolestaan lumihankeen pudottaessa hahmo ottaa vastaa huimat 2 G:n voimat ja matka senkun jatkuu.

Peli näyttää aluksi yksinpeliltä, mutta tutoriaalien jälkeen vuorilla alkaa näkyä muita pelaajia. Heidän kanssaan voi tehdä neljän pelaajan kimppoja, mutta itse en tätä testannut. Voisin kuitenkin olettaa, että kimpassa aina kivempaa.

Kuten alussa totesin, olen itse nauttinut paljon. Todennäköisesti tämä johtuu pelin rennosta meiningistä, vapaudesta, kauneudesta ja omasta pakkomielteestäni saada kaikista haasteista kultainen mitali. En kuitenkaan välttämättä ole julkaisusta valmis maksamaan 60 euroa. Peli on erittäin hyvä, mutta henkilökohtaisesti ei tähän kuitenkaan täyttä hintaa irtoa. Hinnan pudotessa 30 euron hujakoille kukkaron nyörit voisivat kuitenkin helpostikin löystyä.

User avatar
Ukkosenjumala
Posts: 129
Joined: 01 Nov 2016, 12:03
PSN: Ukkosenjumala

24 Nov 2016, 15:09

Ei voi mitään, mutta jos pelin nimessä lukee Conan, niin mulla menee hypemoottori ylikierroksille.

http://www.conanexiles.com/

Kovin on kunnianhimoinen peli, mutta toi "suljettu" MMO-ympäristö vaikuttaa mielenkiintoiselta. Plus Conan, jumaleissön!


Post Reply