Page 1 of 1

Dear Nelinpeli #136

Posted: 13 Mar 2018, 09:55
by Wasara
Mikä muikea missiivi kaipaa selvennystä, täydentävää viisautta tai vain päästä kuuluville? Lauo ilmoille joko alle tai osoitteeseen podcast@nelinpeli.com

Jännän äärelle mars! Takaraja 25.3.

Re: Dear Nelinpeli #136

Posted: 17 Mar 2018, 21:31
by Unluckymonster
Vanha sanonta kuuluu "Tähän meni kuin elokuvissa." mutta muistuuko mieleenne tilannetta johon olisi voinut sopia "Tähän meni kuin videopeleissä." ?

- - - -

Teidän hardcore-gamer levelinne, eli vaikein peli tai peli-sarja jonka olette pelanneet läpi ja millä vaikeustasolla?

- - - -

Usein pelaajat saavat osakseen stereotypiaa mutta nyt sorruin itsekkin.

Työpaikkani vanhempi herra Niko (nimi muutettu) on todella rauhallinen mies ja hän kuuntelee klassista musiikkia sekä kuuluu kirkon laulukuoroon.
Tiesin ennestään että hän tykkää pelata auto-pelejä mutta kun kuulin taukohuoneessa että hän oli alkanut pelata DOOM2016:sta meinasi minulla mennä siinä kohtaa ruoka väärään kurkkuun. :shock:

Tuleeko teillä mieleen sellaisia ihmisiä joista teidän olisi vaikea kuvitella tietyn peli-genren fanittajaksi ja miksi?


- - - -

Opin vasta IGN:änän arvostelusta että Ni No Kuni II:sen kissamainen päähahmo onkin poika :shock: ja nyt koko hahmo tuntuu minusta ihan kalsealta.

Mielestäni päähahmon ulkonäkö ja persoona sopii tuhat kertaa paremmin tytöksi kuin pojaksi.
Ajattelin että Ni No Kuni II olisi kertonut hienon tarinan nuoresta prisessasta joka menettää samana päivänä äitinsä ja valtakuntassa mutta muiden avustuksella kasvaa hyväntahtoiseksi ja päättäiväiseksi johtajaksi. Itselleni kun ei tule mieleen tälläistä RPG-pelin päähahmona nais-sankaria mieleen kuin ehkä lähimpänä ME fem-Shepard mutta siitäkin jo on 5 vuotta aikaa. Onneksi Ni No Kunissa voi valita millä hahmolla ryhmästä itse pelaan joten taidan itse pelata meidän maailmasta apuun saapuvalla tyypillä. :roll:

Entäs te, tiesittekö jo että päähahmo on poika vai ette? Aiotteko pelata päähahmolla vai apurilla? Oletteko samaa mieltä vai leimataanko minut feministiksi (voiko mies olla feministi? :| )

Image