Dear Nelinpeli #135

Nelinpelin kastikkeiden jaksokohtainen kommentointi.
Locked
User avatar
Wasara
Posts: 131
Joined: 19 Oct 2016, 17:27
Website: http://www.nelinpeli.com
Name: Jason Ward
Live: Wasara
PSN: Wasara
Steam: Wasara

27 Feb 2018, 12:51

Yy kaa koo nee, kysymyksiä kuulijat nyt laittelee. Täräytä missiivisi alle tai lykkäise mietteet säpoon: podcast@nelinpeli.com.

Runosuolen sulkijalihas hölläksi! Takaraja 10.3.
--= “We travel not to escape life, but for life not to escape us.” =--
--= jason@nelinpeli.com =--

User avatar
Unluckymonster
Posts: 82
Joined: 25 Nov 2016, 11:15
Location: Turku
Name: Joonas
Steam: Unluckymonster

06 Mar 2018, 18:55

Olen pelaillut tuota Super Mario sarjan uusinta tulokasta eli Odysseytä. Aiemmin olen pelannut vain klassisen Super Mario Brosin ja luulin etten tulisi nauttimaan vapaaehtoisten kuu-palojen metsästyksestä kuin "saavuta kartan loppu-tyylisestä Marioista".
Muutaman tunnin kuluttua tajusinkin olevani ihan into piukassa metsästämässä näitä Nintendon nerokkaasti piilottamia kuu-paloja kaikista paikoista ja jopa piilotettujen haastehuoneiden sisällä olevista toisesta piilotetusta haastehuoneista. (mindblow :o )

Onko teillä koskaan ollut epäilystä siitä että te ette tulisi nauttimaan jostain pelistä/peli-genrestä mutta mielipide muuttuu ihan täysin hetken pelaamisen jälkeen? Entäpä sellaisia joihin uskoitte rakastuvanne mutta hyvin pian pelin/ genren edustajan ostamisen jälkeen kadutte koko tuotoksen ostamista?

- - - - -

Tämä saattaa kuulostaa itsekehulta mutta huomasin yhtenä päivänä kuinka jo pari kuukautta vanha ArmA 3 tehtäväni oli noussut yhtäkkiä takaisin suosioon. Selasin nettiä olisiko joku tehnyt videon siitä tehtävästä tai puhunut siitä jollain foorumilla aiheuttaen suosio piikin mutta en löytänyt minkäänläistä selitystä tälle nousulle.

Oletteko koskaan huomanneet että joku teidän vanhoista videoista tai podcasteista olisi samaan tyyliin yhtäkkiä saanut korkean katsojapiikin, mutta mitään järkevää selitystä piikille ei löydy (esim. mainittu podcastissa, jatko-osa tai lisää sisältöä tulossa lähiaikoina jne.)?

- - - - -

Tämän kertaisen kysymys-sarjan lopuksi (puujalka?)vitsi.

Mitä tulee siitä kun kala ja nainen rakastelee?
SpoilerShow
Oskareita :)
Image
Unluckymonster created ArmA 3 SP missions collection:
https://steamcommunity.com/workshop/fil ... =676605738

User avatar
PatrikSelin
Posts: 140
Joined: 23 Dec 2016, 13:14
Location: Turku
Name: Patrik Selin
Steam: PatrikSelin

06 Mar 2018, 20:05

Kuka on teidän suosikkikuuntelija/katsoja?

14-vuotias poika vingutti äidin luottokorttia Playstation-kaupassa lähes 1000 euron edestä - turhauttava taistelu korvauksista

Image

Pitäisikö vanhempien täyttää lomake, kun ostetaan Joni-Petterille konsolia vai läpsiä poskille, jotta tälläiset loppuisivat?
Last edited by PatrikSelin on 10 Mar 2018, 21:35, edited 2 times in total.

Sara
Posts: 1
Joined: 09 Nov 2016, 22:58

09 Mar 2018, 10:42

Lainaus viime podcastista koskien Kingdom Come: Deliverancen kehittäjää Daniel Vávraa:

"...oikeistoa ihannoiva kaveri ja muutenkin piereskeli suustaan..."

Miten tämä liittyy mitenkään itse peliin? Olette varmaan kuulleet termin "Separate Art from the Artist"? Ainakin luulin niin koska Mass Effect: Andromedan aikaan ei mitenkään tullut podcasteissa puheeksi ko. pelin kehittäjän Manveer Heirin rasistiset kommentit valkoihoisia ihmisiä kohtaan. Vai onko nyt vaan niin että Danielilla sattuu olemaan Väärät Mielipiteet™?

Itse pelihän on bugeja täynnä ja huonolla tuurilla voit menettää parikymmentä tuntia edistymistä bugin takia, mutta sitten taas toisaalta jotain siinä pelissä on tehty oikein, sillä en ole Skyrimin jälkeen kokenut samanlaista tutkimisen riemua pelissä.

vs70
Posts: 20
Joined: 08 Nov 2016, 18:35
Name: VS
PSN: VALTTERIS_

10 Mar 2018, 15:50

Onko Jason pelannut Siegen uutta Outbreak eventtiä? Käsittääkseni siitä on syntynyt pieni paskamyrksy. Esimerkiksi uudet pelaajat saivat 14 ilmaista Outbreak pakkaa kun veteraaneille annettiin vain 4 (Käsitykseni mukaan tämä on jo korjattu) ja outbreak pakkoja ei voi ansaita mitenkään muuten kuin ostamalla oikealla rahalla. Otettiinko tässä nyt 1 askel eteen ja 2 taakse? Ei ole ensimmäinen kerta kun uusia pelaajia houkutellaan pelin pariin muhkeilla "palkinnoilla" ja veteraanit jäävät varjoon. Onko Siege ansainnut jo niin paljon hyvää karmaa ilmaisilla päivityksillä että tämän voitaisiin vain unohtaa? Mielipiteitä? PS: Resident Evil striimiä odotellaan Jason.

User avatar
PatrikSelin
Posts: 140
Joined: 23 Dec 2016, 13:14
Location: Turku
Name: Patrik Selin
Steam: PatrikSelin

11 Mar 2018, 16:01

Pitäiskö tää laittaa lukkoon?
KIKKELI

Locked