Dear Nelinpeli #131

Nelinpelin kastikkeiden jaksokohtainen kommentointi.
Locked
User avatar
Wasara
Posts: 131
Joined: 19 Oct 2016, 17:27
Website: http://www.nelinpeli.com
Name: Jason Ward
Live: Wasara
PSN: Wasara
Steam: Wasara

07 Dec 2017, 12:58

Vuoden viimeinen podcast lähestyy! Kiskaise loputkin kysymykset, kommentit ja missiivit nuttusi hihasta ja kirjaa ne joko alle tai osoitteeseen podcast@nelinpeli.com post haste!

Loppuluisu häämöttää! Takaraja 16.12.
--= “We travel not to escape life, but for life not to escape us.” =--
--= jason@nelinpeli.com =--

Nigo007
Posts: 4
Joined: 24 Dec 2016, 12:17
Location: Mäntyharju
Name: Niko H
Steam: Nigo007
Contact:

10 Dec 2017, 19:47

Katselin tässä uusien Star Warsien cast listoja ja huomasin että Andy Serkis esittää Snokea. Tähän liittyen, ensimmäinen podcast hyvin mielessä, että oletteko kasvaneet aikuisiksi kun ei ole tullut yhtään Serkis läppää tähän liittyen?

Ja pakko korjata Mikan selityksiä Spintiresista sen verran, että on lähes loukkavaa pelin kalustoa kohtaan puhua bensasta samassa lauseessa Spintiresin kanssa. Kyllähän nyt kaikki tietää, että vanhat neuvosto vehkeet ja varsinkin raskas kalusto kulkee dieselillä? Tietäähän?

Lopuksi ehkä hiukan yllätävästi, hyvää joulua ja uutta vuotta, keep your dick in the vise!

Niko H
Mäntyharju City │ Sähköalan opiskelija │ Metal Gear? It can't be...
Ei riemulla rajaa kun Hiluxilla ajaa!

User avatar
PatrikSelin
Posts: 140
Joined: 23 Dec 2016, 13:14
Location: Turku
Name: Patrik Selin
Steam: PatrikSelin

12 Dec 2017, 19:11

Vuoden möläytys tai moka joko podcastissa/mulkaisussa tai sen ulkopuolella?

Vuoden peli, joka aiheutti pettymyksen tunteen? Itse se oli Life is Strange: Before the Storm, vaikka toimiikin teknisesti sulavammin kuin ensimmäinen ja jatkuvia viittauksia populaarikulttuuriin ei ole. Siitä puuttuu kuitenkin se tunteiden vuoristorata, jonka Life is Strange tarjosi.

edit. Ennustuksenne ensi vuodelle; tuleeko Half-Life 3, EA kaatuu, Sami ja Sebu palaa Nelinpeliin...
Oma Top 10 -lista, joka sisältää vain 7 peliäShow
Hidden Folks (Windows, macOS, Linux, iOS, Android)
The Journey Down: Chapter 3 (Windows, macOS, Linux)
Memoranda (Windows, macOS, Linux)
Life is Strange: Before the Storm (Windows)
Blackwood Crossing (Windows)
The Dream Machine: Chapter 6 (Windows, macOS)
Monument Valley 2 (iOS, Android)

Ja sitten tuli pelattua lukuisia vanhempia pelejä, kuten Firewatch, Minecraft: Story Mode - A Telltale Games Series, Oxenfree...
Last edited by PatrikSelin on 14 Dec 2017, 13:03, edited 3 times in total.

Azure Templar Zaego
Posts: 29
Joined: 14 Jan 2017, 23:14
Location: Jämsä
Steam: Zaego
Contact:

13 Dec 2017, 00:28

Nigo007 wrote:
10 Dec 2017, 19:47
Ja pakko korjata Mikan selityksiä Spintiresista sen verran, että on lähes loukkavaa pelin kalustoa kohtaan puhua bensasta samassa lauseessa Spintiresin kanssa. Kyllähän nyt kaikki tietää, että vanhat neuvosto vehkeet ja varsinkin raskas kalusto kulkee dieselillä? Tietäähän?
...
Niko H
Ei, vaan kyllähän ne vahvasta staliniumista tehdyt työkoneet kulkee vodkalla ja kapitalistien kyynelillä.
PatrikSelin wrote:
12 Dec 2017, 19:11
Vuoden peli, joka aiheutti pettymyksen tunteen? Itse se oli Life is Strange: Before the Storm, vaikka toimiikin teknisesti sulavammin kuin ensimmäinen ja jatkuvia viittauksia populaarikulttuuriin ei ole. Siitä puuttuu kuitenkin se tunteiden vuoristorata, jonka Life is Strange tarjosi.
Blast from the past, ainakin vuonna 2014 vastaavat olivat Sebulle, Sim City - Shits of the Balls of the Walls Edition joka maksoi 89,00€. Mikalla ei ollut peliä mutta oli peli-aiheinen ostos: Apple Pippin joka maksoi yli 700€, mutta jonka senpai sai myytyä 800€ pois. Samilla Star Wars Old Republic Collector's Edition ja Call of Dutyjen erikois-editioita. Lisäksi oli Borderlands 2:sen erikoinen loot-boksi josta sai muutaman kortin ja joka toimi lopulta viehelaatikkona. Jasonille kyseinen katumuksen kohde oli Halo 3 josta sai kypärän hyllyn päälle.
Lähde: Podcast #59 Äänimerkin Jälkeen.

Ja sitten Dear Nelinpeli,
Pari kysymystä näin loppuvuotta ajatellen. Ensinnä, tylsä ja epäoriginelli kysymys siitä mitkä on jokaisen Nelonpeliläisen uudenvuoden lupaukset vuodelle 2018? Lupaatteko raivata iän-ikuista backlogia, vai suuntaatteko katseen uljaaseen huomiseen? (Ellei tätä ole jo kysytty, mitä veikkaan että on.)

Toiseksi, vähän pidempi. Mitä tekisitte toinen toisillenne, jos huomaisitte armon päivänä 1.1.2018 heräävänne toinen toistenne kehossa, ja saisitte 24h aikana tehdä kaikenlaista pikkutuhmaa aiheuttaaksenne kiusaa henkilölle jonka kehossa olette, mutta palaisitte päivän loputtua omaan kehoonne? Entä mitä pikkumukavaa tekisitte toinen toisillenne että voisitte aiheuttaa iloisen yllätyksen paluun kunniaksi? (Esim. Mikan mieli heräisi Mapen kehossa, Mapen mieli heräisi Jasonin kehossa, ja Jasonin mieli heräisi Mikan kehossa.)

Kolmanneksi, vielä viimeinen. Toivon, uskon ja oletan että olette nähneet From Softwaren uusimman teaserin "Shadows Die Twice"? Mitä ajatuksia tämä herätti?

Eipä tässä muuta kuin hyvää uutta vuotta, erinomaista joulua ja kiitos kuluneesta vuodesta. PS. Aivan helvetin hyvä Joulukalenteri. Teillä on hyvä meno, sen melkein käsin tuntee.


Kiittäen,
- Servitor Templar
Last edited by Azure Templar Zaego on 14 Dec 2017, 11:48, edited 1 time in total.

User avatar
Unluckymonster
Posts: 82
Joined: 25 Nov 2016, 11:15
Location: Turku
Name: Joonas
Steam: Unluckymonster

13 Dec 2017, 20:54

Vuoden viimeinen podcast joten eiköhän laiteta pojille iso kasa pohdittavaa.

- - - - -

Jason, puhuit viimeksi kuinka arvostelemiasi pelejä on vasta julkaisussa tai juuri sitä ennen paljastanut todellisen nahkansa (esim. lootboxit) ja sen vuoksi olet pidätellyt arvostelusi painoon laittamista.

Onko itselläsi sekä virkatovereillasi nykyään vai jo pidemmän aikaa ollut tapana noudattaa tätä kaavaa vai koskeeko tämä toimintatapa vain jotain isompia julkaisijoita pelkästään *köhEAköh*?

Ja kun internetin myötä pelejä voidaan päivittää mihin suuntaan tahansa niin onko teillä tullut vastaan pelejä jotka ovat teidän mielestänne mennyt huonompaan suuntaan päivityksen myötä?

- - - - -

Vuoden 2018 peli-julkaisujen määrä näyttää melko pitkältä, kannattaisiko Jason pelata se MGS V läpi nyt niin voisitte sitten pitää sen MGS-Spesiaali podcast 2:sen kenties ensi vuonna?

Ja backlogeista puheen ollen, olette aina puhuneet peleistä jotka ovat teillä backlogissa mutta onko myös jotain modeja teidän backlogi-listoilla?

Miten uskotte selviävänne v.2018 peli-tarjonnasta vai hukutteko pelien määrään kuin kivi altaaseen?

- - - - -

Olette varmasti miettineet päänne puhki TOP10 listojen suhteen mutta osaatteko vastata myös näihin? Jokainen voi vaikka vastata yhteen:

Vuoden...

- Suurin pettymys?

- Boss-fight?

- Plot-twist/mindblow?

- DLC/ expansion?

- peli-biisi?

- 2 on parempi kuin 1?

- modi-/ fani-projekti?

- pelialan Pinokkio?

- mulkaisu?

- 4peli fanien photoshop-kuva?

- 4peli videon intro?

- Miss Gaming?

- - - - -

Ja lopuksi arvoitus, mitä eroa on lahjalaatikoilla ja lootboxeilla?

Vastaus:
SpoilerShow
Lahjoja ostetaan itselle tärkeille ihmisille, ei itselleen.
Kiitokset teille taas kun jaksatte tehdä tätä laadukasta sisältöä vuodesta toiseen niin video kuin äänimuodossa. Luukku 12 video todistaa että laatu ei synny pelkästään tattia hakkaamalla ja puhumalla mikkiin.

Toivottavasti jaksatte ensi vuonnakin jatkaa sekä avaatte tulevana jouluna enemmän lahjapaketteja kuin lootboxeja. Hyviä pyhiä ja jatkakaa vähintään samaan malliin. ;)

Image
Unluckymonster created ArmA 3 SP missions collection:
https://steamcommunity.com/workshop/fil ... =676605738

Locked