Dear Nelinpeli #126

Nelinpelin kastikkeiden jaksokohtainen kommentointi.
Locked
User avatar
Wasara
Posts: 131
Joined: 19 Oct 2016, 17:27
Website: http://www.nelinpeli.com
Name: Jason Ward
Live: Wasara
PSN: Wasara
Steam: Wasara

22 Aug 2017, 13:22

Jätimme lomaltapaluujaksosta kysymys- ja palauteosion pois, mutta seuraavassa jaksossa otetaan vahinko takaisin! Visko kyssärisi tulemaan joko tähän viestiketjuun tai osoitteeseen podcast@nelinpeli.com!

Suukki auki sanoi hauki! Takaraja 2.9.
--= “We travel not to escape life, but for life not to escape us.” =--
--= jason@nelinpeli.com =--

User avatar
Unluckymonster
Posts: 82
Joined: 25 Nov 2016, 11:15
Location: Turku
Name: Joonas
Steam: Unluckymonster

27 Aug 2017, 18:34

Nelinpeli is back, jes!

Ensiksi kiitokset nelinpelille ja erityisesti Janille Keuruun mökkimiitin järjestämisestä. Keli ja maisemat oli aivan upeat.
Jos miitti toistuu ensi vuonna onko se tarkoitus pitää taas heinäkuussa vai jolloinkin muuhun aikaa Suomen "kesä"kuukausista?

Paikalla olleiden meno oli hyvin asiallista joten 4pelin pikkujoulut sitten Tampereen pelimuseossa?
En tiedä kuinka isot tilat siellä on ja annetaanko siellä yksityistilaisuuden aikana aukiolojen venyä pidempää mutta siitähän voidaan sitten jatkaa Tampereen yöelämään ja luulisi että Omenahotellissa on köyhälläkin varaa olla viikonlopun ja koska kärsin merisairaidusta (myös selvinpäin) ei laivalla oleminen saa hyppimään ilosta.

- - - - -

Keuruulla tajusin miten lautapeleistä saadaan irti enemmänkin kuin vain Monopolit ja Kimblet, enköhän ensi vuonna ota itse osaa myös Betreyalliin kun nyt tajuaa mistä on kyse. Tämän innoittama haastankin jokaisen nauhoitusväestä kertomaan millaisen Huntin/Betreallin itse suunittelisitte?

- - - - -

Koska arvon Mape (Haista Mape paska! vai miten se yhteishuuto meni?) ei Keuruulle tullut pitää tämä kysyä sitten podcastissa:

https://www.youtube.com/watch?v=1A-jGTW ... Jr7eHp8hiA

Corridor Digital-youtube kanavan vlogissa Sam Gorski ottaa osaa ralliin jossa oikeilla autoilla ajetaan vanhalla lentokentällä VR-lasit päässä videopeli rataa eli oikea auto toimii pelin ohjaimena, koko homman käyttöjärjestelmänä Unity.

Videon myötä pakko kysyä, mitä kaikkea Unityllä tehdään jo nyt pelien ja mainoksien lisäksi ja millaisia suunitelmia tulevaisuudessa on tähän mennessä tiedossa?

- - - - -

Nelinpelin ollessa kesätauolla pyrin hoitamaan vierotusoireita kuuntelemmalla MGS- ja Mass Effect-spesiaalicastinne. Jälkimmäisessä käsiteltiin pelaajien keskuudessa kulkevaa teoriaa siitä että ME3 lopussa Komentaja Shepard olisikin ollut kontrolloitu Reapereiden toimesta. Jason ja Mika oli skeptisiä tätä teoriaa kohtaa ja Sebu uskoi tähän.

Onko mielipiteenne teoriasta muuttuneet ollenkaan ajan saatossa ja onko jotain muita peli- tai elokuva-teorioita joihin uskotte?

- - - - -

Image

En tarkoita että minulla on jotain vastaan siitä miten ihmiset pukeutuu mutta en olisi ensimmäisenä kuvitellut nelinpelin kaljuklaanin simulaattori- ja World of tanks-mestarilla näkeväni ne housut jalassa. Mikä/ mitkä oli nauhoitusväen ensimmäiset reaktiot kun näitte Samilla kyseiset housut jalassa?

- - - - -

Edelliseen podcastiin pakko palata kysymällä Mikalta kestikö häneltä tosiaan SUPER HOT peluu 3 tuntia?

Luku kuulostaa oudolta kun keskivertopelaajalta SUPER HOT läpäisy on viennyt 2 tuntia ja itseltänikin vain tunnin ja 50 minuuttia enkä osaa uskoa että Mikalle kyseinen peli tuottaa paljon hankaluuksia.
Unluckymonster created ArmA 3 SP missions collection:
https://steamcommunity.com/workshop/fil ... =676605738

User avatar
PatrikSelin
Posts: 140
Joined: 23 Dec 2016, 13:14
Location: Turku
Name: Patrik Selin
Steam: PatrikSelin

30 Aug 2017, 19:10

Kyllä Super Hot, Super Hot, Super Hot, Super Hot... anteeksi, saa tuhlattua 3 tuntia. Itselläni meni 1 ½ t pääpelin läpäisyyn ja sitten näyttäisi löytyvät erilaisia haastetasoja (sekä saavutukset jos ne kiinnostavat). Ja Mikahan pelaa tunnetusti pelaa täysii (itse tuskin pelaan jokaista haastetta läpi).

Jos Nelinpelin jäsenistä valmistettaisiin toimintafiguurit (milloin se 4kauppa aukeaa), mitä kunkin jäsenen figuuripaketti pitäisi sisällään? (vai pitääkö kaiken ostaa erikseen DLC:nä?). Mapen figuurissa voisi olla painike, jolloin se alkaisi puhumaan PS Video -palvelusta.
Last edited by PatrikSelin on 03 Sep 2017, 22:25, edited 1 time in total.

Carnivora
Posts: 63
Joined: 13 Nov 2016, 14:38
Location: Joensuu
Name: Harri

31 Aug 2017, 10:38

Jokainen meistä tarvitsee joskus uusia hahmoja roolipeleihin. Mitkä olisikaan parhaimmat hahmot taistelemaan rinnalla kuin Nelinpelin urheat karvakuonot. Kysymys kuuluukin: mitkä on teidän taitopisteenne asteikolla 1-10 seuraavissa taidoissa. Voima, Ketteryys, Kestävyys (constitution), älykkyys, viisaus, karisma. Jokainen voi kertoa omansa, mutta koska kuitenkin sitä omia arvojaan haluaa nostaa, niin kaverit vieressä voi sitten tarkentaa niitä pahimpia ylilyöntejä.

Jos jossakin vaiheessa tarvitsen 3 hahmoa johonkin roolipeliin pääsee nämä tulokset käyttöön. Roolitus ryhmässä on seuraava: Mikan tehtävä on toimia äkäisenä kääpiönä, Mape ottaa sankarillisesti turpaansa tankin roolissa ja Jason hoitaa tukiroolin parantavana haltiattarena :D

Terveisin: Harri

Locked