Page 1 of 1

Dear Nelinpeli #123 + #124

Posted: 05 Jun 2017, 21:34
by Wasara
Saadaankohan tällä kertaa ollenkaan kysymyksiä? Jännä nähdä! Kaikupohja kolahtaa myös osoittessa podcast@nelinpeli.com.

HUOM! Aikataulullisista syistä 123. jakson kysymysosio jätettiin pois ja paukut säästellään 2.7. livecastiin. Toive olisikin, että saisimme vielä tujun töräyksen kyssäreitä ennen kuin vaivumme kesälomalle. Älä siis säästele, vaan anna tulla!

Sormet sauhuamaan! Takaraja 1.7.

Re: Dear Nelinpeli #123

Posted: 06 Jun 2017, 23:01
by Tattihousujuustolla
Hepskukkuu toverit!

Olen jo muutaman vuoden seurannut orkesterianne podcastien ja videoiden kautta. Edellä mainitut ovat olleet paikoin iso osa vapaa-aikaani erityisesti yksin pitkillä matkoilla ollessa. Olette piristäneet arkeani monesti, kiitos siitä!

kysymykseni ovat seuraavanlaisia:

- Onko joukossanne ilmailun harrastajia tai ystäviä? Mikä on mieleenpainuvin ilmailukokemuksenne (reittilennoilla tai muualla, ilmassa tai maassa)? Oletteko kenties tyytyneet reittilennoilla matkustamiseen vai oletteko kokeilleet esimerkiksi laskuvarjohyppyä tai kuumailmapallolentoa? Suosittelen molempia edellä mainittuja lämpimästi! Oletteko käyneet lentonäytöksissä (9.6. Kaivopuiston lentonäytös huikealla Suomi 100 kattauksella! Ehtii toki mennä ohi ennen tätä podcastia)?

- Ajatuksia avantouinnista? Kokemuksia? Antaa itselle päräyttävän olon, kiihdyttää muutamaksi tunniksi perusaineenvaihduntaa tehokkaasti ja edistää siten omaa hyvinvointia.

- Oletteko kokeilleet SUP-lautailua?

- Onko joukossa innokkaita kotimaan (onko muita kotimaita kuin Suomi, kuten Jasonilla?) matkailijoita? Onko jotain tiettyä paikkaa, nähtävyyttä tms. joissa olette käyneet useammin (lähellä tai kaukana kotoa) ja todennäköisesti tulette vielä käymään? Muita suositeltavia kohteita, heittäkää yksi matkustuskohde Suomesta?

Katsotaan jos ensi kerralla vaikkapa peliaiheisia kysymyksiä.

Re: Dear Nelinpeli #123

Posted: 08 Jun 2017, 19:35
by Unluckymonster
https://www.youtube.com/watch?v=0mn-4y8 ... Xg&index=1

Tuli katsottua video jossa kerrotaan videopeleistä jotka pelintekijä tarkoituksella teki voittamattomiksi eli ei koskaan pysty läpäisemään, erinäisiä syitä muun muassa:

* ei ollut aikaa tehdä peliä loppuun joten laitetaan niin tiukka aika-raja tasoon ettei pelaajat sitä pysty läpäisemään.

* ei ollut aikaa tehdä peliä loppuun niin laitetaan pitkä kanjoni jota ei pysty hyppäämään yli.

* muistikapasiteetti loppui niin loputtomat elämät omaava bossi-tappelu.

Videon innoittamana kysynkin onko Nelinpeliläisillä joskus tuntunut ettei jotain tiettyä boss-fightia voi ikinä voittaa tai peliä ei vaan ikinä onnistu pelaamaan loppuun asti JA ette ole vielä tänäkään päivänä onnistunut läpäisemään?

Re: Dear Nelinpeli #123

Posted: 09 Jun 2017, 13:28
by maleksi
Helou,

Lord Bucketheadin innoittamana: https://twitter.com/scottbix/status/873014998179745794

Minkälaisia olisivat Nelinpeliläisten poliittiset hahmot ja agendat?

Cheers,
Maleksi

Re: Dear Nelinpeli #123

Posted: 16 Jun 2017, 15:47
by PatrikSelin
Mikä on teidän kohdallanne viimeisin peli on laittanut kakkoseen vasten tahtoanne? Itse kokeilin PayDay 2 kun sen sai Steamistä ilmaiseksi. Pitkän kokeilun jälkeen tuli poistettua, koska ei siitä tullut mitään. Mikan kohdalla asian voineen kysyä päinvastoin: mikä on viimeisin peli, jolle olet näyttänyt närhen munat?

22. päivänä pitäisi alkaa Steamin kesäale. Mitä kaikkea tulette hekä ostamaan?

edit. Käytättekö trakt.tv - pitää listaa katsomistasi TV-sarjoista/elokuvista - tai vastaavaa palvelua? On erittäin raskasta stalkata ikkunan takana.

Re: Dear Nelinpeli #123 + #124

Posted: 19 Jun 2017, 20:26
by Mason
Mikan fiilikset Mario Rabbidsista?
Xcom meets Super Mario, miten tätä ei keksitty aikaisemmin??