Dear Nelinpeli #142

Nelinpelin kastikkeiden jaksokohtainen kommentointi.
Locked
User avatar
Wasara
Posts: 131
Joined: 19 Oct 2016, 17:27
Website: http://www.nelinpeli.com
Name: Jason Ward
Live: Wasara
PSN: Wasara
Steam: Wasara

07 Jun 2018, 16:01

Se olisi kuulkaatten sitten viimeinen tilaisuus saada äänensä kuuluviin podcastissa ennen Nelinpelin kesätaukoa! Kyssärit alle, sähköpostitse osoitteeseen podcast@nelinpeli.com tai Discordin alakanavan kautta.

Antaa tulla tykitellen! Takaraja 16.6.
--= “We travel not to escape life, but for life not to escape us.” =--
--= jason@nelinpeli.com =--

User avatar
Unluckymonster
Posts: 82
Joined: 25 Nov 2016, 11:15
Location: Turku
Name: Joonas
Steam: Unluckymonster

14 Jun 2018, 21:07

Huh, taitaa kaikki muut olla jo vaihtaneet foorumin sijasta discordiin? Noh ainakin minä pysyn niin kauan kunnes discordissa pystyy pistää spoiler tageja.

- - - - - - - - - -

Pysytään aluksi vielä E3:sessa.

Ee kolme tuli ja meni. Mikä oli mielestänne tämän vuoden huonoin pressi ja miten olisitte muokanneet sitä?

- - - - -

Itse jäin ihmettelemään miksi esimerkiksi Ubisoftilta jäi niin moni julkistus tekemättä kuten Splinter Cell-sarjan paluu ja Watch Dogs 3 vaikka molemmista on annettu selvästi vihjeitä. Minkä pelin puuttuminen harmitti teitä eniten?

- - - - - - - - - -

Jos Mape ei vitahuume-matkoiltaan ole vielä palannut ja mielestänne on liian aikaista (edes kiertoilmaisuin) puhua Far Cry 5:sen lopetuksesta niin hypätkää tämä kysymys yli.
SpoilerShow
Mitä mieltä Mape olit Far Cry 5:sen lopetuksesta? Omasta mielestäni idea oli todella ajankohtainen mutta toteutus välttävä/ kehno. Vai jatkaisitteko te esimerkiksi podcastin nauhoitusta ihan normaalisti jos radiossa kerrottaisiin Vihdissä alkaneen zombi-infektio johon ei ole hoitoa tällä hetkellä? :?
- - - - -

Tuli pelattua Switchillä Super meat boy ja celeste. Yhteensä viisituhat kuolemaa eli selvästi haastavampia pelejä :roll:

Pelasin ensiksi super liha pojan ja pelaaminen toisinaan ärsytti aivan saatanasti kun piti olla millin tarka tai kuolema korjasi mutta tästä huolimatta olin pelin pelaamisen jälkeen ihan tyytyväinen siihen ja hieman jopa kiinostunut tulevasta Super Meat Boy Forever jatko-osasta.

Sitten pelasin Celesten, JA KAIKKI MUUTTUI. :shock:

Celeste teki mielestäni niin monia asioita paremmin kuin Super Meat Boy että jatko-osa ei kiinnosta minua enää tippaankaa ellei se tee asioita yhtä hyvin kuten Celeste.

Muistuuko teille mieleen tapauksia joissa peli A on hyvä kunnes saman genren edustaja peli B tekee asioita niin paljon paremmin ettei pelisarja A pariin tee enää mieli palata, ellei se tee muutoksia jotka koette peli B pelaamisen jälkeen tarpeellisiksi?

- - - - -

Geedeepeärrän voimaanastumisen innoittamana, mikä on teidän mielestä oudoin asia minkä tiedätte teidän vierässä istuvasta henkilöstä?

- - - - -

Missä järjestyksessä Jason aiot pelata nämä pelit ja mikä niistä kuumottaa eniten?

Broken age Chapter 2
RE7
Dark Souls remastered

Ja mikä sai sinut innostumaan kokeilla Dark Souls remasteria mulkaisussa, uhkasi Mika väkivallalla ennen nauhoitusta vai jokin muu syy? :lol:

- - - - -

Mökkimiittiin on taas tarkoitus tulla ja ajattelin silloin perjantaina käydä tsekkaamassa Tampereen pelimuseon kun silloin talvella en päässyt. Onko mitään suosituksia/ vinkkejä antaa museon suhteen?

- - - - - - - - - -

Ja nähdään siis taas toivottavasti Keuruulla! Siihen asti kiitokset taas kerran kuinka paljon laadukasta tavaraa jaksatte tehdä pitkin vuosia! ;)
Unluckymonster created ArmA 3 SP missions collection:
https://steamcommunity.com/workshop/fil ... =676605738

Locked