Page 1 of 1

Sarjakuvat

Posted: 23 Feb 2017, 22:19
by Jarppe
Yleistä sarjakuvaketjua ei foorumilla vielä ollut, joten korjataan tilanne. Pitkästä aikaa aloin penkomaan hyllyjäni, kun Mika mainitsi castissa Judge Dreddin. Eipä löydy juuri mitään, joten mistä AD2000 -sarjiksia oikein kannattaa hankkia? Fyysisenä vai digitaalisena?
Image

Mistä ylipäätään nykyään sarjikset hommataan? Itselläni on 80/90-luvuilta jos vaikka mitä, mutta nykyään en edes tiedä onko divareita olemassa. Humble bundlesta on joskus tullut sarjiksia hommattua, mutta esim Marvel Unlimited on hankkimatta.

Suosituksia voisi tähän ketjuun myös antaa. Itse aloitan juuri hankkimillani Ryhmä-X vuosikerroilla 84/85. Siis nämä Egmontin kahteen kirjaan jaetut kokoelmat. Nyt alkaa olla kohtuu täydellinen kokoelma suomalaista ryhmä-x:ää. Siis tätä ysärin puoleen väliin päättyvää. Kasari oli parasta, itse vaan aloitin ostamisen joskus 86/87.
Image

Re: Sarjakuvat

Posted: 24 Feb 2017, 07:33
by Napalm
Aku Ankkaa. Nuf said.

Re: Sarjakuvat

Posted: 30 Mar 2017, 14:02
by sarpale
Omat viimeisimmät sarjakuvaluennat on tullut tehtyä paikallisen kirjaston lempeällä avustuksella, sieltä löytyi Batmania ja Junji Iton ihana Uzumaki luettavaksi.
Joskin tuo Ito-innostus vähän lähti käsistä, ja tilasinpa Book Depositorysta sitten isomman setin tuotantoa kerralla omaksi!
Myös Neil Gaimanin Sandmanit ovat uskomattoman upeita, niitä pikkuhiljaa alan haalia ihan omaksi hyllyyn.
Kingin Mustasta Tornista on tullut kivannäköistä sarjakuvaa suomeksi, siitä muutama osa on jo tullut ostettua.
Testasin myös Comixoloxyn Android-sovellusta Amory Warsin lukemista varten, mutta ihan en tuntenut ruudulta lukemista omaksi jutukseni, vaikka sisältöä edullisesti tuolta löytyikin.

Kaikista eniten tulee kuitenkin tällä hetkellä luettua varmaan Fingerporia, kun sitä tulee vastaan sosiaalisessa mediassa niin valtavasti! :lol: